De ideale dag

 


Daguitstapje <3

Heb je leuke ideetjes nodig voor een uitstapje met je vrienden, vriend/vriendin? Dan is dit een perfect voorbeeld voor wat je kunt doen om je dag speciaal, leuk,gezellig,... te maken. Dus lees dit en heb een perfecte dag. (centrale vraag, een leeswijzer)


17/08/23 De  dag dat ik en mijn vriend ons 1 jaar samen gevieren hebben. We begonnen de dag met afspreken met elkaar en samen een fietstocht te gaan maken naar het zwembad in Knokke.  Na drie uur gezwommen te hebben zijn we vervolgens naar de domino's in Knokke geweest. Hij had een gewone pepperoni pizza en ik had een BBQ pizza. Nadat we de pizza's zijn gaan halen zijn we naar de duinen gereden met de fiets en hebben daar dan onze lekkere pizza's opgegeten bij zonsondergang in de duinen van Knokke-Heist. En als laatste zijn we nog gestopt aan een ijsjeszaak en hebben we elk nog een ijsje gegeten en zijn toen laat in de avond nog naar huis gefietst.  (opsomming)

Dus zocht je een leuke dag om te doen met vrienden of vriend/vriendin? Dan is dit een goed voorbeeld. We hebben ons deze dag geen enkele keer verveeld en hebben het ook nog eens                                                                            lekker gegeten met zonsondergang. (de oproep-tot-actie-afsluiting)

  Foto's --> Daguitstap Knokke 


Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in de eerste zin van het midden staat een schrijffout 'gevieren hebben' (eline)

      Delete
  2. Tip: Bij jouw opsomming val je een beetje in herhaling op welke plaats je bent. ' Nadat we de pizza's zijn gaan halen zijn we naar de duinen gereden met de fiets en hebben daar dan onze lekkere pizza's opgegeten bij zonsondergang in de duinen van Knokke-Heist.'

    ReplyDelete
  3. ik vind het irritant dat de inleiding vet gedrukt is.

    ReplyDelete
  4. Nadat we de pizza's zijn gaan halen zijn we naar de duinen gereden met de fiets en hebben daar dan onze lekkere pizza's opgegeten bij zonsondergang in de duinen van Knokke-Heist. veel herhaling over duinen

    ReplyDelete
  5. misschien handiger als je alles in hetzelfde lettertype zet

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts